Vegoforum i backspegeln

vs

I lördags var det så äntligen dags för Vegoforum, något vi hade sett fram emot under en längre tid. Trots farhågor om att inte hinna i tid med allt som skulle planeras, beställas och koordineras stod vi fullt redo när Vegoforum slog upp dörrarna klockan tio.

Vi var inte färre än sju personer från föreningen på plats, så att även vi kunde ta del av alla intressanta föredrag som ägde rum under dagen. Inte minst ville många av oss se Ramin Winroths föreläsning “Jämlikar eller mat”, som han höll i Veganprojektet Stockholms namn. Mer om denna föreläsning kommer snart i ett annat blogginlägg!

Under dagen kom många nyfikna människor fram och ville veta mer om oss och vad vi ägnade oss åt, och vi hade många intressanta diskussioner med såväl besökare som andra utställare. Många tog tog även med sig vårt nyskapade påskflygblad, som du hittar under fliken material.

Det kanske mest glädjande inslaget var de personer som hörde av sig både under och efter Vegoforum och ville engagera sig inom Veganprojektet Stockholm. Om vårt arbete kan bidra till att icke-veganer blir veganer och att veganer blir djurrättsaktivister så känner vi att vårt engagemang ger bästa möjliga utdelning.

På något sätt kände vi att Veganprojektet Stockholm blev “på riktigt” efter Vegoforum, och vi ser verkligen fram emot nya mässor, tillställningar och utmaningar!

Kommentera

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>