Träffa oss på Vegoforum

vegovagen

Det har varit full rulle på sistone i Veganprojektet Stockholm! Förutom att veganprojekten.se lanserades nyligen har vi haft månadsmöte, ansökt om att starta en studiecirkel och planerat inför årsmötet. Men det är en sak vi har lagt ned särskilt mycket tid på, nämligen vårt deltagande på Vegoforum i Stockholm.

Vegoforum äger rum den 28 mars i ABF-huset på Sveavägen 41 och årets tema är ”Vegovågen”. Förra året var evenemanget så välbesökt att alla inte rymdes i lokalerna, och med tanke på vilket fotfäste veganismen har fått sedan dess förväntar vi oss ännu fler besökare och händelser på årets Vegoforum. Ytterligare information om denna tillställning hittar ni på vegoforum.se samt på deras Facebook-sida.

Det är en hel del som måste planeras och grubblas över – hur många flygblad vi ska trycka, hur våra t-tröjor ska utformas, om vi ska beställa knappar, hur vi bäst kan dekorera vårt informationsbord och så vidare. Vi har förvisso haft ett par informationsbord vid det här laget, men Vegoforum är en större utmaning för en nybildad förening. Vi ser dock fram emot denna utmaning!

Spännande nog kommer Ramin Winroth att hålla sin föreläsning ”Jämlikar inte mat” i Veganprojektet Stockholms namn på Vegoforum, vilket vi är mycket glada över. Kom gärna förbi vårt bord, om ni så bara tar ett flygblad och sedan smiter vidare!

1 Kommentar

  1. Okt 02 2015 11:29

    Hej!
    Jag hittade er nyss och undrar om det ska komma fler möten där veganer kan träffas? Eller har jag missuppfattat detta? Jag är vegan och önskar få träffa andra veganer, för att prata gemensamma intressen och ses. Mvh/ Sofie

Kommentera

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>