VÅRT FÖRSTA FÖRELÄSNINGSCAFÉ

veganprojektet_gbg_forelasning_cafe

I onsdags var det premiär för vårt föreläsningscafé på Frilagret, och det var också Veganprojektet Göteborgs allra första publika evenemang. Ramin Winroth höll föredraget Jämlikar eller mat? om djurrätt och veganism för en fullsatt lokal. Vi hade inte ens kunnat hoppas på en så lyckad kväll – stämningen var trevlig, fikat sålde slut (trots att vi hade bunkrat upp ordentligt med både veganska fetaostbagels, bullar och kakor) och publiken ställde bra och intresserade frågor. Det kändes extra kul att många efter föredraget sa att de lärt sig något nytt och att det här var vad de behövde för att ta steget och bli veganer. Hurra!

veganprojektet_gbg_ramin_forelasning

Vi fick en känsla av många gått och väntat på att mer djurrättsaktiviteter ska hända i Göteborg och därför känns det extra roligt att vi kommit igång och att vi under hösten kommer att arrangera föreläsningskvällar en gång i månaden. Förhoppningsvis lyckas vi bidra till en mer levande djurrättsdiskussion i Göteborg.

Nästa tillfälle blir 23 september, hoppas att vi ses då!

Kommentera

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>